KTM ADVENTURE RUN OULU – Jänkhällä Jytisee, 16.-20.8. (kaikille avoin)

Päivämatkat n. 350km ja kokonaismatka n. 1200km. Oppaana Kari Tiainen & Staff KTM Adventure Run osa 3 ajetaan Oulusta Saariselälle Jänkhällä jytisee -tapahtumaan. Startti tapahtuu Oulu Adventuren pihalta keskiviikkona 16.8. klo 10.00. Reitti kulkee Oulusta Syötteen kautta Raajärvelle josta ajetaan Savukosken kautta Saariselälle. Saariselällä on perjantaina 18.8. noin 250km lenkin upeissa Lapin maisemissa ja lauantaina… Read more »

KTM ADVENTURE RUN OULU 10.-12.7*. ja 14.-16.7. (kaikille avoin)

Päivämatkat 350km ja kokonaismatka noin 1100km. Oppaana Kari Tiainen & Staff KTM Adventure Run osa 2 ajetaan Etelä-Lapin maisemissa. Ajamme Oulusta Ranuan kautta Raajärvelle josta Sallan kautta Rukalle. Sieltä tullaan Syötteen kautta takaisin Ouluun. Upeissa maisemissa kulkeva reitti on pääosin sora- ja metsäautoteitä. Välillä pysähdytään ihailemaan upeaa luontoa ja nähtävyyksiä. Matkalle voi osallistua myös ilman… Read more »

KTM ADVENTURE RUN HIMOS 5.-7.6.* ja 13.-15.6. (kaikille avoin)

Päivämatkat ovat noin 250 km. Oppaana ja kouluttajana Kari Tiainen & Staff Jämsän Himokselta ajetaan päivälenkkejä Keski-Suomen huikean hienoilla metsä- ja sorateillä sekä Neste-rallin legendaarisilla pikataipaleilla. Lisäksi joka päivä on tekniikkarasteja, jossa käydään läpi pyörän hallintaa. Ja illan vietossa kerrataan kaikkea muutakin tähän hienoon harrastuksen liittyvää. 1. PÄIVÄ Kokoontuminen ja ilmoittautuminen klo 08.00. Sen jälkeen… Read more »