flag-finland KTM ADVENTURE RUN HIMOS 5.-7.6.* ja 13.-15.6. (kaikille avoin)

Päivämatkat ovat noin 250 km. Oppaana ja kouluttajana Kari Tiainen & Staff

Jämsän Himokselta ajetaan päivälenkkejä Keski-Suomen huikean hienoilla metsä- ja sorateillä sekä Neste-rallin legendaarisilla pikataipaleilla. Lisäksi joka päivä on tekniikkarasteja, jossa käydään läpi pyörän hallintaa. Ja illan vietossa kerrataan kaikkea muutakin tähän hienoon harrastuksen liittyvää.

1. PÄIVÄ
Kokoontuminen ja ilmoittautuminen klo 08.00. Sen jälkeen aamukahvit ja ohjaajakokous sekä jako ryhmiin. Liikkeelle lähdetään klo 10.00 Ensimmäisenä päivänä ajetaan kaksi eri lenkkiä Jämsän ympäristön metsäteitä ja Neste Rallin pätkiä.
Jämsässä nautitun soppalounaan jälkeen suunta kohti Ouninpohjaa. Sieltä jatkamme Päijälän ja Kuhmoisten kautta takaisin
Jämsään Himokselle. Saunaan päästään noin 18.00 ja sen jälkeen illallinen 19-20.00.

2. PÄIVÄ
Aamupala 07.30 ja 08.30 liikkeelle Moksin ja Petäjäveden suuntaan. Sieltä mennään Mökkiperän ja Tikkakosken kautta Puuppolaan, lounas on Tommi Mäkinen Eventsin laavulla. Sitten nokat kohti Päijänteen itäpuolta ja Ruuhimäen pikistä. Sen jälkeen on kohteena Rutalahti ja Oittila josta jatketaan Päijänteen yli Korpilahdelle. Päivän päätteeksi lenkki Saalahdessa, ja jylhä Vaherin pikataival. Se päättyy Himokselle, jonne saavutaan noin 18.00. Ja sitten on ohjelmassa sauna ja illallinen 19-20.00.

3. PÄIVÄ 
Aamupala 07.00 ja liikkeelle 08.30 Hopsun suuntaan ja rallipätkiä seuraillen Koskenpään ja Surkeen kautta soppalounaalle Jämsään. Iltapäivän lenkki suuntaa Halliin. Sieltä jatketaan Länkipohjan ja Päijjälän kautta legendaariselle Ouninpohjan pikikselle. Sen jälkeen ajetaan Jämsän kautta Himokselle, jonne tullaan noin 17.00. Sen jälkeen päättäjäiskahvit ja kotimatka.

Ajo tapahtuu kahdessa ryhmässä; 1. GPS-laitteella ajavat, 2. Ilman gepsiä osallistuvat. Reitit lähetetään sähköisesti viikko ennen tapahtumaa. Näin osallistujalle jää hyvin aikaa ladata se omaan laitteeseensa. Reitit tarkentuvat toukokuun aikana, jolloin ne tarkastetaan ja tehdään mm. tankkaussuunnitelma.

HINTA

13.-15.6. kaikille matkaenduron omistajille merkistä riippumatta 370€ *5.-7.6. uuden KTM Adventuren ostajille ILMAINEN-tapahtuma

SIS. OpaspalveluT: 3 kokonaista ohjattua ajopäivää, 2 yön majoitus täysihoidolla
alkoholittomilla ruokajuomilla HimoSport 10 henkilön mökissä
Huoltoauton palvelut
Asiakas hoitaa itse polttoainekulut
Ilmottautuminen sähköpostitse 1kk ennen tapahtumaa.
Varausmaksu 100 €.

Lisätiedot: 040 5350 456

Ota yhteyttä