Palvelut

Vuokraa katupyörä Espanjassa

Jatka ajokauttasi läpi vuoden aurinkoisessa Andaluciassa ja vuokraa moottoripyörä meiltä lomasi ajaksi! Andalucia on todellinen motoristin paratiisi. Etelä Espanjan ilmasto on läpi talven vähintäänkin Suomen kesän veroinen ja tiuhaan mutkittelevat hyväpintaiset tiet odottavat kulkijaansa.

Moottoripyörämme on rekisteröity Suomeen, pyörissämme on suomalainen liikennevakuutus ja palvelemme asiakkaitamme suomeksi. Olitpa sitten soran tai asfaltin ystävä; upeat vuoristotiet tarjoavat hienoja ajoelämyksiä vaikka useammaksikin talveksi. Tervetuloa!

Käyttösopimus

Vuokrasopimus tehdään Suomessa Oulu Adventuren kanssa ja maksu suoritetaan ennen vuokrauksen alkamista Oulu Adventuren tilille. Vuokrapyörän käyttösopimukseen kuuluu polttoaine ja normaalit kuluvat osat, esim. jarrupalat, ketjut jne. Mahdollisen kaatumisen tai ajovirheen seurauksena hajonneet tai kolhiutuneet osat sekä rikkoutuneet ajovarusteet, korvaa asiakas pyörän palautuksen yhteydessä.

Vakuutus

Pyörissä Pohjolan isokasko 650€ omavastuulla. Asiakkaalla on suositeltavaa olla henkilökohtainen vakuutus! Pyörän luovuttaja EXDREAMES S.L. tai pyörän vuokraaja Oulu Adventure Oy EI OLE VASTUUSSA asiakkaan mahdollisesta loukkaantumisesta, vammautumisesta tai kuolemasta.

Vuokrapyöräkausi Fuengirolassa jatkuu syyskuussa.